Websites van basis tot databankgestuurde webshop

 • Een basiswebsite: een must!

  Net als een domeinnaam, is ook een website voor elk bedrijf een must geworden. Voor het beheer van de website spreken we samen af: de dingen die je zelf niet regelmatig aanpast, doe ik voor jou en ik maak je een gebruiksvriendelijke beheerpagina voor wat je zelf wil aanpassen.

 • Persoonlijke en professionele aanpak

  Met enige fierheid geef ik ook graag mee dat ik lid ben van FeWeb, de Belgische Federatie voor Webbedrijven. Omdat ik hun visie deel en werking wil ondersteunen, onderschreef ik graag de FeWeb Gedragscode. Op die manier geef ik jou als klant alvast een garantiekaartje af én blijf ik bij met de nieuwste ontwikkelingen in het webwereldje. FeWeb informeert haar leden over wijzigingen in wetgeving en innovaties op vlak van webontwikkeling.

 • Databank en/of webshop

  Wil je meer halen uit jouw bedrijfswebsite? Ook dan ben je aan het goede adres. Ik tover uw website om tot een databankgerelateerde webtoepassing op maat van jouw bedrijf.
  Ook voor de opbouw van uw webshop ga ik graag samen met jou op stap.

Uw voorgangers:

Onderstaande websites zijn momenteel van mijn hand, voel u vrij om contact op te nemen met de betreffende bedrijven (of vereniging)

Website Prijzen

Over...

Frederik Devreese, uw IT-Supporter, biedt ondersteuning van IT voor school, zelfstandigen & kleine bedrijven, verenigingen, particulieren en thuis, bij:

Contact

E-mail: frederik@frederikdevreese.be

Inschrijven Mailinglijst

 

Neem mijn adres op in uw mailinglijst!