Websites van basis tot databankgestuurde oplossingen

Basis

Net als een domeinnaam, is ook een website voor elk bedrijf een must geworden. Voor het beheer van uw website spreken we samen af: de dingen die je zelf niet regelmatig aanpast, doe ik voor jou en ik maak je een gebruiksvriendelijke beheerpagina voor wat je zelf wil aanpassen.

Professioneel

Met enige fierheid geef ik ook graag mee dat ik lid ben van FeWeb, de Belgische Federatie voor Webbedrijven. Omdat ik hun visie deel en werking wil ondersteunen, onderschreef ik graag de FeWeb Gedragscode. Op die manier geef ik jou als klant alvast een garantiekaartje af én blijf ik bij met de nieuwste ontwikkelingen in het webwereldje. FeWeb informeert haar leden over wijzigingen in wetgeving en innovaties op vlak van webontwikkeling.

Databank

Wil je meer halen uit jouw bedrijfswebsite? Ook dan ben je aan het goede adres. Ik tover uw website om tot een databankgerelateerde webtoepassing op maat van jouw bedrijf. Als MS-SQL Databank Administrator kan ik uw databank op uw maat aanmaken, beheren en de juiste info aan jou op eenvoudige manier ter beschikking geven.

Webshop

Een webshop opstarten vraagt meer werk dan men vaak wil laten doorschijnen, vanaf een goeddoordacht concept, over de eerste verkopen en mini-succes tot een heuse échte webshop met online betaalmogelijkheden: ik ga graag samen met jou op stap!

Beveiliging
Bitdefender Gravityzone

Dat we ons (thuis-)netwerk niet zonder beveiliging moeten aansluiten op het internet, hoeft ondertussen geen betoog meer. Ik adviseer dan ook al een tijdje graag het gebruik van de beveiligingssoftware Bitdefender. Tot op vandaag heb ik geen enkele reden gevonden om aan mijn keuze te twijfelen.

Lees meer en bereken uw prijs...

Hardware Onderhoud & Herstellingen

Onderhoud van uw PC of laptop

Een goed toestel heeft een levensduur van 5 jaar, en kan ook langer mee! Maar... heb je het gevoel dat het toestel na een jaartje al trager gaat werken? Dat kan! Hoog tijd voor een onderhoudsbeurt!

Lees meer en ontdek alvast enkele goede tips...
Wat gaat jou dat kosten?

Ik reken enkel de tijd die ik op jouw toestel aan het werk ben (zelfs tot op de seconde): dus géén onverwacht hoge factuur voor "uren reparatiewerk"! En vooraleer ik ook maar één onderdeel vervang, krijg je eerst een telefoontje met de mogelijke opties en prijzen.

Controle van uw harde schijf

De harde schijf blijkt het vaakst de boosdoener van een slecht werkende computer. Daarom controleer ik graag voor jou de gezondheidstoestand van uw schijf.

Microsoft Office 365
Small Business of Thuisgebruik
Lees meer ...

Diensten aan

Kleine KMO's en zelfstandigen

Ik ondersteun graag elke zelfstandige en kleine KMO, zolang ze géén behoefte hebben aan een eigen server. Trouwens... al eens nagedacht over werken in de Cloud? Het wordt zo stilletjes aan dringend tijd! Ik help u graag met uw overgang naar het neusje van de zalm onder de cloudomgevingen: Microsoft Office 365!

Particulieren en verenigingen

Een persoonlijke service met advies en ondersteuning die je bij geen enkele multimediaketen kan krijgen, hoe graag ze ook zwaaien met hun servicevlaggetjes in reclames!

Hardware aankopen

Op zoek naar advies voor je aankoop? Heb je liever dat jouw toestel voor je volledig klaargezet wordt? Wil je jouw toestel niet allen thuis geleverd, maar ook aangesloten op jouw internet, printer of netwerk? Dan ben je aan het goede adres!

Bekijk meer ...

Over...

Frederik Devreese, uw IT-Supporter, biedt ondersteuning van IT voor school, zelfstandigen & kleine bedrijven, verenigingen, particulieren en thuis, bij:

Contact

E-mail: frederik@frederikdevreese.be

Inschrijven Mailinglijst

 

Neem mijn adres op in uw mailinglijst!