0032-494-633617
Open:
Enkel op afspraak

Websites
op maat van jouw bedrijf

Een website die meegroeit met jouw bedrijf. Basis waar het moet, uitbreiding waar het kan. En dit aan een scherpe prijs!

Microsoft Office 365
Small Business of Thuisgebruik

Geef jouw zaak een professioneel uithangbord met een @uwbedrijf.be-mailadres, gekoppeld aan uw Microsoft Office 365-account.

PC-onderhoud
ook elders aangekocht!

Een goed toestel heeft een levensduur van 5 jaar, en kan ook langer mee! Maar... heb je het gevoel dat het toestel na een jaartje al trager gaat werken? Dat kan! Hoog tijd voor een onderhoudsbeurt!

Mijn diensten

Office 365

Als 'grondig' gebruiker van het Office 365-pakket én officieel Partner van Microsoft kan ik je ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van jouw Office 365-omgeving.

www.uwbedrijf.be of mailnaar@uwbedrijf.be

Een eigen bedrijfsnaam op het internet registreren zodat je jouw mailadres@uwbedrijf.be professioneel op je bedrijfswagen kan plaatsen, is een fractie van de aankoop van jouw voertuig. Ik regel graag alles voor jou!

Uw website

Ben je op zoek naar een betaalbare basisoplossing? Wil je jouw website laten meegroeien met jouw behoeften? Een gegarandeerde persoonlijke en professionele aanpak voor de website van jouw bedrijf of vereniging.

Bitdefender Gravityzone

Dat we ons (thuis-)netwerk niet zonder beveiliging moeten aansluiten op het internet, hoeft ondertussen geen betoog meer. Ik adviseer dan ook al een tijdje graag het gebruik van de beveiligingssoftware Bitdefender. Tot op vandaag heb ik geen enkele reden gevonden om aan mijn keuze te twijfelen.

Onderhoud van uw PC of laptop

Ook indien elders aangekocht!!
Een goed toestel heeft een levensduur van 5 jaar, en kan ook langer mee! Maar... heb je het gevoel dat het toestel na een tijdje trager gaat werken? Dat kan! Hoog tijd voor een onderhoudsbeurt!

Aankoop van uw hardware

Op zoek naar advies voor je aankoop? Heb je liever dat jouw toestel voor je volledig klaargezet wordt? Wil je jouw toestel niet allen thuis geleverd, maar ook aangesloten op jouw internet, printer of netwerk? Dan ben je aan het goede adres!

Ik stel gratis een diagnose
en los uw probleem graag op

Hoe zeg je het? IT zit in m'n bloed? IT-fingerspitzengefühl? Of misschien ben ik gewoon een ouderwetse nerd... Ik ga graag elke IT-uitdaging aan. Lukt het mij niet of is er iets wat boven mijn petje gaat, dan is mijn tussenkomst gratis en krijg je advies waar je eventueel terecht kan of wat je kan doen.

3 sterke punten

Websites

Sinds het ontstaan van internet maak ik al websites. Ik stel mijn kennis dan ook graag ter uwer beschikking. Van een kleine, eenvoudige pagina, over een CMS op jouw maat, tot een heuse site met databank of webshop. Ik groei graag mee met jouw bedrijf en wensen!

Lees meer ...
Microsof Office 365

Als stevig gebruiker van het klassieke officepakket met Word, Outlook, Excel, Powerpoint,... was de overstap naar Office 365 met alle bijhorende voordelen snel gemaakt. Ook klaar voor die stap? Of heb je hier vragen over? Ik help je graag verder!

Lees meer ...
PC-Onderhoud

Door jarenlange ervaring in het PC-wereldje, vind ik voor bijna elk probleem wel een oplossing. Wie de weg een beetje kent, kan veel tijd uitsparen en heel wat problemen oplossen, en dat doe ik dan ook graag voor jou!

Meer info

Hardware
voor u geselecteerd

Desktop - Core i3 - DELL Vostro 3268

Core i3 werkstation voor al uw office- en internettoepassingen. Met de harde schijf van 500GB heb je voldoende ruimte om al uw documenten, foto's of muziek een veilig plaatsje te geven.

All-In: klaargezet + beveiliging + levering aan huis

601,98 incl. BTW

Desktop - Core i5 - DELL Vostro 3268

Professioneel Core i5 werkstation met voldoende kracht en ruimte voor al uw Officebenodigdheden. Ideaal toestel voor Office- en internettoepassingen.

All-In: klaargezet + beveiliging + levering aan huis

712,69 incl. BTW

HP Notebook - 17" - AMD A9 - 6GB - 256SSD

Lever de hele dag topprestaties met een stijlvolle laptop waarmee je verbonden blijft en de dagelijkse taken moeiteloos uitvoert. Dankzij een betrouwbare werking en een lange batterijlevensduur kun je gemakkelijk surfen, streamen en contact houden met vrienden en familie.

All-In: klaargezet + beveiliging + levering aan huis

753,83 incl. BTW

Desktop - Core i5 - DELL OptiPlex 3050

Snel Core i5 werkstation voor al uw Office- en internettoepassingen. Ideaal werkpaard voor wie vlot toegang wil hebben tot bestanden.

All-In: klaargezet + beveiliging + levering aan huis

943,80 incl. BTW

Over...

Frederik Devreese biedt ondersteuning aan zelfstandigen, kleine KMO's en particulieren voor

Contact

E-mail: frederik@frederikdevreese.be

Inschrijven Mailinglijst

 

Neem mijn adres op in uw mailinglijst!