Microsoft
Office 365

Haal meer uit uw office-pakket: abonnementen, advies en ontwikkeling van maatwerk-documenten

meer info

Web
Development

Ontwerp, ontwikkeling, hosting en onderhoud van op maat geschreven en databankgestuurde websites

meer info

Bitdefender
Gravityzone

Professionele beveiliging van uw toestellen

meer info

Herstel
Onderhoud

van uw tablet, laptop, PC, ...
Ook indien elders aangekocht

meer info

Werkwijze

1
GRATIS Analyse

Samen overlopen we wat jouw wensen zijn en waar je naartoe wil. Jouw probleem of project wordt bestudeerd en we gaan op zoek naar een oplossing.
Valt jouw project buiten mijn bereik? Je krijgt uiteraard tekst & uitleg en ik zet je graag op weg bij wie je wél een oplossing kan krijgen.

2
Offerte

Op basis van jouw wensen wordt een offerte opgemaakt met duidelijke afspraken over prijs en tijdsspanne. Geen onaangename verrassingen of misverstanden nadien...

3
Implementatie & begeleiding

Van begin tot einde krijg je een professionele begeleiding en service-na-verkoop!

Waarom
IT-architect?

Met een brede en gezonde kijk op IT, vinden we voor jou de best passende oplossing.
Door een vrij unieke combinatie aan opleiding en ervaring, bieden we aan groeiende zelfstandigen, KMO's, verenigingen of particulieren een gedegen (starters)advies mét doorgroeimogelijkheden.
We ondersteunen graag jouw IT-project of jouw droom van in de wieg tot je klaar bent voor het grotere werk! En ook bij die stap zetten we je graag op weg!

Als uw IT-architect denk ik samen met jou over de best passende oplossing voor jouw IT-behoefte. Ik geef je een oplossing binnen alle prijsklasses, van freeware tot op maat gemaakte software. Waar ik kan, begeleid ik je persoonlijk bij het uitwerken van jouw project. Waar het nodig of aangeraden is, help ik je op weg naar de juiste bedrijven die voor jouw project een antwoord hebben.

Bij het uitwerken van een oplossing moet ook verder gedacht worden: wat zijn te verwachten groeimogelijkheden van je bedrijf of project op IT-vlak? Heb je wel aan alles gedacht of heb je misschien iets over het hoofd gezien?

Door de recente ontwikkelingen dagelijks op de voet te volgen, is een klare kijk op het verschil tussen een hype en een blijver van essentieel belang!

Eénmaal een project uitgewerkt, krijg je een gedegen begeleiding voor de implementatie van het project in jouw bedrijf of vereniging.
Ben je een jong bedrijf? Dan start ik graag op met jou: van in het begin, met een correct budget, zinvol en nuttig gebruik maken van IT, kan een heuse meerwaarde zijn voor jouw toekomst!

Is het uittekenen van een IT-visie voor jou niet echt nodig, en zoek je gewoon ondersteuning voor een kleiner probleem? Uiteraard ben je welkom!

 Service leveren zoals ik het zelf zou willen krijgen. Voor minder ga ik niet. 
Frederik Devreese
IT-Architect

Frederik Devreese is Microsoft PartnerDiensten

IT Zonder Zorgen

Met deze combinatieformule haal je een IT-dienst in huis, erkend door Microsoft, die je meteen een plaats "in the cloud" geeft: Office 365 voor Kleine Bedrijven, een website met domein- en webhosting én een persoonlijke servcie, los en onafhankelijk van de grote marktspelers... en dat voor een vaste maandelijkse prijs! lees meer...

Specialisaties
Webprogrammatie

Interactieve websites op maat gemaakt...

Databanken

Ontwerp, Opbouw, beheer, van uw gegevens...

Formulieren

Ontwerp van al uw formulieren, al of niet gekoppeld aan jouw databank of webtoepassing....

Office

Haal meer uit je Office-pakket! Doorgedreven gebruikservaring die ik graag met jou deel!...

Windowstoepassingen

Uw op maat geschreven desktoptoepassing en Windows Apps...

En verder...

... bied ik u uiteraard graag ondersteuning & service bij al uw aankopen van hard- en software. Bij implementatie in jouw KMO, kan je bij mij tevens terecht voor bijhorende Cursussen & Workshops

Office 365

Durf dromen... ik help je graag om jouw droom waar te maken!

Websites & -programmatie

Op zoek naar een oplossing voor jouw website?

Hoe begin je er aan?
Wat wil je met jouw website bereiken? Wie zal je website onderhouden? Hoe vaak?
Hoe wil je dat hij er uit ziet en welk budget heb je er voor over?
Ik help je graag bij het opstarten van JOUW website en het concept van website dat best bij jouw project past.

Met de W365-formule biedt ik je een professionele, en op maat gesneden website aan voor een héél concurrentiële prijs, alles inbegrepen!

Al eens jouw website bezocht met je Smartphone of iPhone? En? Tevreden van het resultaat? Jouw websites schrijf ik graag 'klaar' voor de toekomst in (x)html5 en CSS3! Grannyproof & Smartphoneproof.

Databanken

Het ontwerpen van een databank is een kunst op zich.

Door jarenlange ervaring kan ik je helpen met het opbouwen van een databank en net iets belangrijker: er nadien ook informatie in terug te vinden.
Bij Syntra volgde ik succesvol de opleiding "MS-SQL 2008 Administrator".

Maar ook hier geldt weer: is jouw databank er eentje om "U" tegen te zeggen? Groei je verder in je noden? Dan help ik je als jouw IT-architect graag tot bij het juiste bedrijf. Als adviserend persoon of als tussenpersoon zoek ik graag voor jou naar de best passende oplossing.

Formulieren

Combineer het webprogrammeren met databanken, en je bent klaar voor échte formulieren en het dynamische internet. Een webwinkel? Online ledenadministratie? Noem maar op... zodra je méér wil dan een 'contacteer'-knopje op je website, ga ik graag voor jou de uitdaging aan!

Maar niet alleen webformulieren. Er bestaan nog andere mogelijkheden. Wil jij gegevens verzamelen van klanten of leden? Zoek je een geschikte oplossing om jouw documenten te digitaliseren? Wil je een bestaande papierversie nu ook digitaal? Bellen maar!

Bitdefender GravityZone

Nieuw sinds januari 2016: Via Bitdefender GravityZone monitor ik graag de beveiliging van uw toestellen.

Raadpleeg de folder, klik hier!

Comp2Net

Hardware

Ondersteuning bij alle installaties en onderhoud van jouw hardware!

Ik help je graag met advies over jouw geplande aankopen en lever je alle hardware aan héél concurrentiële prijzen.
Voor de aankoop van hardware doe ik een beroep op Comp2NetOfficiële HP Partner sinds 12/2012 , zo kan ik voor jouw project het meest geschikte materiaal aanbevelen.

Géén zin of tijd om zelf de markt af te schuimen op zoek naar het best geschikte materiaal? Ik garandeer je een correcte prijs voor een correcte service.

Heb je vragen of twijfels over de werking van je huidig toestel of wil je weten of je toestel te herstellen valt en een aankoop wel noodzakelijk is? Dan doe ik graag voor jou een check-up en geef je graag neutraal advies!