Bitdefender Gravity Zone

Uw Internet Security in goede handen!

Professionele beveiliging voor iedereen.

Bitdefender is het beveiligingsproduct van een Roemeens softwarebedrijf. In vergelijkende tests valt Bitdefender telkens op door de prima prijs/kwaliteit verhouding en scoort opvallend goed voor de minimale belasting van het computersysteem.
Ik adviseer dan ook al een tijdje graag het gebruik van deze beveiligingssoftware en heb tot op heden geen enkele reden gevonden om aan mijn keuze te twijfelen.

Net zoals de concurrerende beveiligingssoftware, kan je Bitdefender als stand-alone pakket op jouw toestel(len) installeren. Maar sinds januari 2016 bied ik u ook de service via Bitdefender GravityZone, de beveiligingsomgeving van Bitdefender voor bedrijven. Met dit systeem kan ik zowel particulieren als (kleine) bedrijven een volledige beveiliging aanbieden, waarbij ik uw beveiliging volledig kan opvolgen.

Concreet betekent dit dat ik een server bij Bitdefender beheer en ik koppel de beveiliging van uw toestel(len) aan mijn server. Hierdoor krijg ik controle over meldingen van uw Bitdefender en kan ik indien noodzakelijk de nodige stappen ondernemen.

Voordelen voor elke klant:

  • Uw licentie kan niet meer vervallen. Je krijgt jaarlijks automatisch van mij een factuur voor verlenging.
  • Maandelijks opzegbaar: wens je géén gebruik meer te maken, dan volstaat een mailtje om uw abonnement stop te zetten.
  • Monitoring inbegrepen in uw abonnementsprijs: beheer en opvolging van mogelijke problemen.
  • Installatie & updates Bitdefender inbegrepen. Ik doe uiteraard graag het nodige om de in-stallatie op jouw toestel(len) in orde te krijgen en de updates… gebeuren automatisch!

Met andere woorden: uw toestellen professioneel beveiligd én opgevolgd...

Wat is Bitdefender Gravity Zone?

Bron: http://www.bitdefender.nl/solutions/gravityzone/

Bitdefender GravityZone is de nieuwe Bitdefender-oplossing voor enterprisebeveiliging voor middelgrote tot zeer grote organisaties. GravityZone is geheel opnieuw ontworpen met een nieuwe, maar beproefde private cloud-architectuur die optimaal profiteert van gevirtualiseerde infrastructuren. De oplossing maakt gebruik van de veelgeprezen antimalwaretechnologie van Bitdefender en biedt een gecentraliseerd platform voor beveiligingsbeheer ten behoeve van fysieke, gevirtualiseerde en mobiele eindpunten.

GravityZone is een business-agile oplossing met een holistische benadering. Niet alleen een antivirusprogramma, maar een oplossing op enterpriseniveau die organisaties helpt de doelstellingen van hun virtualisatieprojecten te halen en de gegevens te beveiligen, zonder dat de systeemprestaties of de gebruikersproductiviteit hieronder te lijden hebben.

Dankzij ingebouwde redundantie en een mechanisme voor load-balancing kan de oplossing bij behoefte worden opgeschaald van honderden tot honderdduizenden eindpunten. Beheerders profiteren van één centraal venster op het beveiligingsbeleid, de dreigingen en de dashboards voor verschillende rollen binnen de organisatie.

Prijzen

Aantal toestellen:
Facturatie per

 

Uw prijs: € 40,66 /jaar incl. BTW

Inbegrepen: Installatie beveiligingssoftware & monitoring op 1 toestel(len).

Interesse? Contacteer me!